Gardien Installatietechniek is uw loodgieter in Zoetermeer

Hoge kwaliteit, expertise en een specialistische aanpak. Dat is wat u van onze loodgieter in Zoetermeer mag verwachten. Als installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in loodgieterwerk en wij kunnen u in de breedste zin van het woord helpen bij reparaties, aanleg en onderhoud van alles met betrekking tot leidingen, verwarmingen en rioleringen.

Vanzelfsprekend mag u van onze loodgieters een gedegen aanpak verwachten. Om die garantie te bieden werken wij uitsluitend met gediplomeerde loodgieters in ons erkende installatiebedrijf. Dit geeft u de zekerheid dat alles op een professionele manier gebeurt en vanzelfsprekend gebruiken wij de beste materialen.

Leidingwerk

Bij het aanleggen van een nieuwe keuken, badkamer of wc, kan het nodig zijn om de leidingen aan te passen. Het is belangrijk om dit door een deskundige professional te laten uitvoeren, zeker als leidingen in de vloer of muur verwerkt worden. Niemand zit immers op lekkage of andere problemen te wachten. Neem dus ook zeker het risico van ‘zelf doen’ niet, laat het aan Gardien Installatietechniek over, uw loodgieter in Zoetermeer.

Wij zorgen ervoor dat alles volgens uw wensen geïnstalleerd en aangelegd wordt, zodat uw keuken, badkamer of wc helemaal vorm krijgt zoals u dat voor ogen heeft. Met veel ervaring weten wij precies wat de meest efficiënte en effectieve aanpak is, zodat het snel tot resultaat leidt. Maar ook als u advies wilt inwinnen of als u specifieke vragen heeft kan u bij ons terecht. Wij informeren u graag.

Loodgieter Zoetermeer
Loodgieter Zoetermeer

Loodgieter in Zoetermeer en omstreken

Gardien Installatietechniek is gevestigd in Zoetermeer en wij voeren ons werk in de regio uit. Woont of werkt u in Benthuizen, Zoeterwoude, Bleiswijk of een van de andere plaatsen? Dan kunt u ons als loodgieter in Zoetermeer uiteraard ook inschakelen. Wij komen graag even langsrijden om u te helpen of adviseren.

Als loodgieter in Zoetermeer zijn wij uw partner voor alle lood- en zinkwerkzaamheden en wij werken met professioneel materiaal. Ook de gebruikte producten die wij inzetten bij onze klussen zijn van uitsluitend topmerken, zodat u de garantie op kwaliteit heeft. Kortom, wij zijn uw partner en wij denken met u mee vanuit een flexibel perspectief.

U zoekt een loodgieter in Zoetermeer? Zoek niet langer verder, u heeft deze gevonden bij Gardien Installatietechniek!

Allround installatiebedrijf

Gardien Installatietechniek is veel actief als loodgieter in Zoetermeer, maar dat is niet waar onze diensten stoppen. Als installatiebedrijf kunnen wij u ook op diverse andere vlakken een helpende hand bieden. Zo zijn wij erkend airco installateur voor de professionele plaatsing van uw nieuwe split-airco units.

Daarnaast kunt u ons benaderen voor allerlei andere installatiewerkzaamheden, wij zijn breed inzetbaar. U profiteert bovendien van een scherp tarief, snelle afhandeling en een betrouwbare partner waar u wat aan heeft. Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Menu