Installatiebedrijf Gardien

Nieuw sanitair installeren, de verwarming vervangen, een airco monteren, de leidingen nalopen of vervangen… Wij zijn uw installatiebedrijf in Zoetermeer voor klussen klein en groot. Als u te maken heeft met een penibele situatie, dan kunt u ons altijd even bellen. Wij staan dan zo bij u voor de deur. Gaat het om een klus op termijn? Wij denken graag met u mee in oplossingen.

Als loodgieter in Zoetermeer zijn wij van alle markten thuis en daarom kunt u voor alle vormen van zink- en loodwerk, verwarming, badkamers en loodgieterswerk bij ons terecht. Als allround installatiebedrijf in Zoetermeer kunnen wij met alles overweg en dat is voor u erg gunstig. Allereerst geniet u van scherpe tarieven en ten tweede: u heeft in Gardien Installatietechniek een betrouwbare partner en een vast aanspreekpunt.

Advies op maat

Wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan met installatiewerkzaamheden en ook helpen wij u graag uit de brand als u tegen problemen aanloopt. Denk aan een verwarming die niet goed verwarmt, lekkende leidingen, het vervangen van de airco en alles wat daar nog meer bij hoort. We zijn slechts een telefoontje of een bericht weg, dus u kunt ons zo inschakelen.

Maar ook kijken wij graag samen met u naar efficiënte oplossingen voor allerlei vraagstukken. Moet u een leiding vervangen of is het op een andere manier op te lossen? Heeft u een split-airco aangeschaft voor uw onderneming, maar blijkt de installatie lastiger te zijn dan gedacht? Voorkom problemen en schakel ons in!

Voor al dat soort situaties zijn wij uw partner. Wij adviseren u, dragen praktische oplossingen aan en voeren dat natuurlijk graag voor u uit.

Installatiebedrijf

Erkende airco installateur

Een van onze specialiteiten is de airco. Met name split-unit airco’s vragen een tactische plaatsing en een professionele behandeling voor een optimale werking. Als installatiebedrijf zijn wij in te schakelen als airco installateur, waarbij wij de airco op een professionele wijze in uw pand of woning zullen installeren.

Maar ook voor advies bij de aanschaf kan u bij ons terecht. Daarnaast is ons installatiebedrijf in te schakelen voor onderhoud van airco’s en het vervangen van onderdelen. Meer weten? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer. Direct een offerte aanvragen omtrent de installatie van een airco? Dat kan natuurlijk ook.

Voor alle soorten werkzaamheden
Gardien Installatietechniek is uw allround installatiebedrijf en daarom kan u voor een brede variatie van klussen bij ons terecht. Of het nu klein simpel werk is of klussen van grote omvang, onze installateurs staan klaar om aan de slag te gaan. Onze werkzaamheden zijn heel erg divers en dat zowel op eenmalige als periodieke basis.

Wij vormen als installatiebedrijf graag een vast aanspreekpunt voor u. Iemand die dagelijks paraat staat en waar u op kan vertrouwen. Zoek niet langer verder, u heeft uw installatiebedrijf in Gardien Installatietechniek gevonden!

Menu