Gardien Installatietechniek, uw airco installateur

Heeft u een nieuwe airco aangeschaft of bent u juist op zoek naar een airco? De installatie van het apparaat, ongeacht het een kleine of grote airco betreft, is natuurlijk de stap die nadien volgt. Een portable airco heeft u natuurlijk zo staan, maar bij grotere installaties is het verstandig om een airco installateur in te schakelen.

Gardien Installatietechniek in Zoetermeer is daarin uw specialist. Wij zijn uw professionele airco installateur die de airco op kundige wijze in uw woning of pand installeert, zodat u er langdurig van kunt genieten. Met jarenlange ervaring in airco installaties, kunnen wij u goed helpen bij een correcte installatie van uw nieuwe systeem.

Professionele aanpak

De installatie van een airco, met name de grote split-unit modellen vragen om een professionele benadering. Hier zijn veel verschillende componenten mee gemoeid die goed op elkaar afgestemd moeten worden voor een optimale werking. Dit kunnen wij voor u verzorgen, zodat u de garantie heeft op een optimale werking van uw airco.

Als airco installateur komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken. Als u de airco al ter beschikking heeft, dan gaan wij gelijk aan de slag. Overweegt u een airco ter vervanging of een nieuwe airco aan te schaffen en zoekt u naar advies? Dan kunnen wij u uiteraard ook op weg helpen, zodat u de juiste keuze maakt.

Tot slot is de airco installateur niet uitsluitend in te schakelen voor het installeren van de unit, ook onderhouden wij airco’s én wij vervangen onderdelen op het moment dat uw airco met mankementen te maken krijgt. Voor alles met betrekking tot airco werkzaamheden kan u bij Gardien Installatietechniek terecht.

Airco installateur

Uw allround installatiebedrijf

Gardien Installatietechniek is als installatiebedrijf actief in allerlei vormen van technische installaties, maar ook treden wij op als loodgieter in Zoetermeer. Wij kunnen u helpen met allerlei kleine en grote problemen, maar ook bij de aanleg van nieuwe leidingen, duurzame energievoorzieningen en nog veel meer.

Elke klus is voor ons weer een mooie uitdaging die wij graag aangaan, tegen een scherp tarief uiteraard. Onze expertise zetten wij ook voor u graag in en gezien elke klus anders is, raden wij u aan een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zorgen dan dat u snel een overzicht krijgt, zodat u weet waar u aan toe bent qua materiaal, kosten en de duur van het werk.

Liever nog wat meer weten over onze diensten? U kunt natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of ons een bericht sturen. Wij staan voor u klaar om aan de slag te gaan en informeren u graag tot in de details. Gardien Installatietechniek is uw partner als airco installateur, loodgieter in Zoetermeer en alles wat daar tussen valt!

Menu